ΟΜΑΔΑ ΡΥΖΙΟΥ (ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ


EASTLONGE CO. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ (HK), ΕΠΕ


Επαγγελματικός κατασκευαστής για jammer σημάτων κινητών τηλεφώνων/επαναλήπτης/ανιχνευτής

86-755-29809527-603
Αρχική Σελίδα

EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Φορητό Jammer κινητό για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φορητό Jammer κινητό για τις πωλήσεις
γρήγορη ναυτιλία και χωρίς προβλήματα

—— Λανς-Καναδά

Εξοπλισμός καλής ποιότητας, πολύ υπεύθυνος πωλητής και γρήγορη παράδοση. Θα ήθελα να συστήσω σε όλους τους Alibaba κοινότητα / AliExpress. Θα αγοράσω σίγουρα περισσότερες μονάδες.

—— Lucila-Βραζιλία

Best seller, καλή συναλλαγή και γρήγορο χρόνο παράδοσης

—— Hamadivo-Γαλλία

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8
EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD
Εργοστάσιο
CeBIT έκθεση
Σφαιρική έκθεση πηγής

Εργοστάσιο

Εργοστάσιο

CeBIT έκθεση

Πελάτης CeBIT στην έκθεση στη Γερμανία

Σφαιρική έκθεση πηγής

Σφαιρική έκθεση πηγής στο HK

 • Γραμμή Παραγωγής

  Υπάρχει επίσης ο πιό προηγμένος εξοπλισμός δοκιμής στην ίδια βιομηχανία, καθώς επίσης και ένα πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Η επιχείρηση έχει μια ισχυρή ικανότητα παραγωγής, που διατηρεί το ρυθμό της νέας ανάπτυξης προϊόντος στην αγορά. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει περάσει ISO9000: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008 και CE & πιστοποίηση συστημάτων περιβάλλοντος RoHS.

  Αφιερωνόμαστε για να βελτιώσουμε τους όρους παραγωγής και να εισαγάγουμε τους προηγμένους εξοπλισμούς για να παραγάγουμε τα τέλεια προϊόντα φιαγμένα από υψηλό - ποιοτικό υλικό με την εφαρμογή της έξοχης τεχνικής και της ακριβούς ποιοτικής διαχείρισης σε κάθε σύνδεση υπηρεσιών.

   

  Οι επαγγελματικοί εργαζόμενοι και οι γραμμές παραγωγής μας, που επιτρέπουν σε μας για να καλύψει τις απαιτήσεις προϊόντων σας.

 • OEM / ODM

  Το Eastlonge έχει περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών OEM/ODM, κανονικά μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο και να σχεδιάσουμε τα προϊόντα ανά requriement του πελάτη.

  οι επαγγελματικοί εργαζόμενοι και οι γραμμές παραγωγής μας, που επιτρέπουν σε μας για να καλύψει τις απαιτήσεις προϊόντων σας.

  Εμείς που ψάχνουμε πάντα την ειλικρινή και αμοιβαία συνεργασία με τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο.

  Μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι προμηθευτές σας με το ευρύ φάσμα των προϊόντων φορμών. Επίσης είμαστε ικανοί μέσα

  παροχή του cOem και των υπηρεσιών ODM.

 • Ε & Α

  Υπάρχουν 300 μέλη προσωπικού και μια ισχυρή Ε&Α (50 υψηλοί μηχανικοί κατηγορίας) και Ομάδα Διοίκησης στην ηλεκτρονική (HK) Co. Eastlonge, ΕΠΕ. Η επιχείρησή μας έχει την πιστοποίηση διεθνών προτύπων ISO9001. Επάνω στην αρχή «κάνετε την καινοτομία, προσπαθεί για την τελειότητα» και ο στόχος είναι να προσφέρει το καλύτερο προϊόν στους πελάτες, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους φίλους από την Κίνα και όλους πέρα από τον κόσμο για να δημιουργήσουμε το όμορφο μέλλον.

   

  το εργοστάσιό μας υποστηρίζεται από μια ισχυρή ομάδα Ε&Α, η οποία αποτελείται από τους δημιουργικούς και παρακινημένους επαγγελματίες.
  Το πεπειραμένο τμήμα Ε&Α μας, παρέχει τα σχέδια νέων προϊόντων με το χειρισμό των λειτουργιών επιστήμης και έρευνας για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες μας και να προαγάγει τα προϊόντα μας.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
EASTLONGE ELECTRONICS(HK) CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Amy Cheah

Τηλ.:: 86-755-29809527-603

Φαξ: 86-755-28131511

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)